Nokia: Ништо не може да го замени поминатото време со семејството и пријателите

8

reklama-nokia

Технолошкиот гигант Nokia потсетува колку е важно да се поминува време со блиските особено за празниците.

Иако технологијата е таа што нè обединува на неверојатен начин, ништо не може да го замени квалитетно поминатото време со семејството и пријателите. Затоа, од Nokia порачуваат – бидете подарок.