Нов спортски аутлет концепт во Македонија – SportVisionOutletStore

27

0998fec1-1b95-4cee-bd5e-5c563cb17437

Во Македонија конечно се отвори првиот и единствен аутлет концепт од ваков вид во нашата држава, SportVisionOutletStore, кој овозможува поголема достапност на спортска опрема од популарниот светски бренд Nike по многу поволни цени. По повод отворањето, од 17 до 19 јуни, целиот асортиман ќе биде достапен со специјален попуст од 20% на сите аутлет цени. Ова изненадување на Nike е наменето за сите заинтересирани кои сега можат да ги купат посакуваните спортски парчиња на облека или обувки по многу поволни цени.

SportVisionOutletStore овозможува полесен пристап до потребната спортска опрема од брендот Nike и тоа преку огромен попуст, кој придонесува секој да го надополни својот сопствен спортски стил. Отворањето на ваков аутлет придонесува сите спортисти и воопшто сите физички активни луѓе, да можат да ја набават потребната спортска опрема за соодветен тренинг и сите спортски активности.

SportVisionOutletStore се наоѓа на ул. 3-та Македонска Бригада бр.1, спроти висококатниците во Аеродром.