Новата Toyota AYGO ја “обeлежува“ територијата

177

tojota ajgo

Toyota на интернет објави нова реклама за својот градски автомобил AYGO, во која покажува дека градот е негова територија.

AYGO се движи низ градските улици и уринира како што кучињата ја обележуваат својата територија, покажувајќи дека е главен автомобил во градскиот сообраќај.