Нови производи од Винчини

306

vinciniНовините и инвентивни производи веќе станаа препознатлив белег на Макпрогрес. Деновиве во продажба беа пуштени чоколадирани чајни колачи од Винчини кои можете да ги најдете во пакување од 800 грама.

Но, Винчини не запира тука. Во наредните денови, на пазарот ќе лансираат торти со вкус на вишна и банана. Овие торти ќе можете да ги најдете во сите малопродажни објекти во пакување од 250 грама.

Новите торти од Винчини преставуваат фантастичен спој на чоколадо со банана и чоколадо со вишна. Во овие торти ќе пронајдете идеален баланс на вкус и неодолива арома.