Новогодишен базар на Мебел – Ви

4

44

Новогодишната магија може да започне. Мебел – Ви ги информира своите потрошувачи дека оваа година ја завршува со Супер изненадување за сите. Новогодишниот базар во Мебел – Ви е веќе започнат и трае уште оваа недела до крајот на декември. Веќе традиционално, во сите салони на едно место голем број производи од сите брендови по најдобри цени во Македонија.

По повод Новата година, од Мебел – Ви подготвуваат супер цени до – 40% на голем дел од асортиманот. Акцијата оваа година важи и за сите онлајн нарачки во веб продавницата www.mebel-vi.com до 31.12.2017. Освен супер цени, од Мебел – Ви подготвуваат и многу изненадувања за сите посетители и купувачи.

“Tокму затоа, Ве покануваме да ги посетите нашите продажни центри низ Mакедонија во кои на вкупна површина од околу 14.500 метри квадратни се сместени нашите производи со врвен квалитет, огромен избор и достапна цена. Мебел – Ви ја има најголемата продажна мрежа во нашата земја. Станете дел од ова прекрасно Новогодишно дружење и заедно да ја споделиме празничната радост, со најдобрата понуда на мебел во Македонија“, порачуваат од компанијата.