Од денеска директна линија Скопје – Париз

5

download (7) Нискобуџетната компанија Визер од денеска ја воведува директната авиолинија Скопје – Париз. Компанијата на оваа релација ќе сообраќа два пати во неделата од аеродромот Александар Велики.
Авиокомпанијата Визер од Скопје директно лета до десетина европски дестинации, а најавени се летови и за Франкфурт и Брисел.