Пакување од 99 лименки пиво

31

pivo 1

Peacemaker пиво за било кое време од денот. А штом може да се пие во секое време, треба да има повеќе од едно. Затоа Austin Beerworks, пиварница од Тексас, САД, одлучи да продава пиво не во пакување од шест или 12, туку од 99 лименки.