Попуст од 10% и подароци за онлајн купувачите на мобилен телефон од T-Mobile

5

T-Mobile-promocija

T-Mobile започна промотивна акција за корисниците кои ќе купат мобилен телефон од интернет продавницата Купи онлајн на http://www.t-mobile.mk.

За корисниците што ќе купат онлајн, T-Mobile обезбеди повеќе модели на атрактивни смартфони со ексклузивен онлајн попуст од 10%.

Освен попустот, за онлајн купувачите следуваат и подароци за моделите соодветно назначени на Купи онлајн од брендовите Samsung и LG, а вклучуваат MICRO SD мемориска картичка од 32GB со USB читач, модерни слушалки AIR Sound или футрола, во зависност од избраниот модел на телефонот.

Промоцијата важи исклучиво за оние корисници што ќе купат преку интернет продавницата Купи онлајн и вклучува бесплатна достава на домашна адреса.