Попусти и акции за новата учебна година во Скопје Сити Мол

10

Се ближи почетокот на новата учебна година, а тоа значи дека е време да се подготвите за перфектен и безбеден старт. Во овој период во Скопје Сити Мол ве чекаат супер акции и попусти кои продавниците ги подготвија за вас и вашите најмили.

Во периодот што следи, во Скопје Сити Мол ќе можете да уживате во најшироката шопинг понуда и ќе можете да најдете специјални колекции и модни комбинации по намалени цени, огромен избор на училишен прибор, книги, облека и сѐ што ви е потребно за да ја започнете оваa учебна година успешно.

После долгиот и опуштен летен распуст, враќањето на старите навики на учениците може да претставува вистинска потешкотија посебно во овие нови услови: домашни задачи, многу книги, рано будење, учење… Скопје Сити Мол е тука да ви помогне во вистинскиот избор на потребните материјали за свеж почеток на новата учебна година.