Предновогодишна “трка“ за паркинг

4

audi-reklama

Фото: Youtube

Возачи на два автомобили Audi Sport ја отвораат сезоната на барање слободно паркинг место во трговските центри.

Возењето станува драматично на паркингот, а продолжува во продавница во трговскиот центар.