Презентација на кредитна линија на ЕБРД за мали и средни претпријатија

3

Презентација на кредитна линија на ЕУ/Европска банка за обнова и развој: Мали и средни претпријатија – Програма за поддршка на конкурентноста ќе се одржи денеска во Скопје, пишува Миа.

Обраќање на настанот се очекува да имаат претставници на Владата, на ЕБРД и на Делегацијата на ЕУ во Македонија.

Предвидено е и доделување благодарници на банките и признанија за наградените проекти на претпријатијата учесници во Програмата.