Промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лица

2

nlb-banka-novo-logo

НЛБ Банка во периодот од 15.05.2017 до 15.06.2017 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лица, стои во соопштението на банката.

Во рамки на кампањата сите кои ќе аплицираат во промотивниот период се нудат овие поволности: без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период и без членарина за следната година на користење и подарок изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат 15 трансакции во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.