Прва Black Friday онлајн распродажба на Македонски Телеком

2

makedonski telekom

Македонски Телеком оваа година за прв пат се вклучува кон глобалната Black Friday шопинг акција со онлајн продажба. Корисниците почнувајќи од денеска, како и за време на целиот викенд, ќе може да купат одлични паметни телефони со неверојатен попуст во Play Comfort тарифата.

Во продажба ќе се понудат и два исклучително атрактивни модели на паметни телефони, коишто ќе имаат неверојатна Black Friday цена од само 1 денар.

Со вклучувањето во акцијата, којашто во светот е позната како викенд на попусти, Македонски Телеком им овозможува на своите корисници на едноставен начин, преку онлајн продажба, да го купат омилениот паметен телефон по извонредно ниски цени.