Разгаленото куче…

9

Фото: Youtube

Автомобилскиот бренд Jaguar има линија на производи за домашни миленици. Со нивна помош, им го олеснува животот и возењето со автомобил на нивните сопствениците.

Во рекламата главен лик е кучето Максимлијан, кој ужива во кралски третман…