Red Bull сними реклама во Плејбој дворецот

23

reklama

Дени Мекаскил своите акробации со велосипед овој пат ги покажа во Плејбој дворецот, домот на Хју Хефнер. Мекаскил веќе има снимано серија реклами за Red Bull, во кои исто како и во оваа, наместо да ги рекламира своите производи, фокусот е врз вештината на Мекаскил.