Ролеркостер обиколка на куќа за продажба

31

reklama

Холандската банка ABN Amro овој месец им помага на агентите на недвижнини да ги огласат имотите што се за продажба. И тоа не било како, туку градејќи мини ролеркостер, со кој потенцијалните купувачи ќе можат да направат обиколка на куќата.