Ryno – футуристичко возило на едно тркало

53

ryno

Ryno е возило на иднината, на кое инженерот Крис Хофман и неговиот тим, работат во изминатите седум години.

ryno 1

Она по што ова возило е карактеристично е погонот само на едно тркало, компактната структура со моторизирана моќ и елегантен дизајн на моторот.

ryno 2

Ryno развива умерена брзина, достигнувајќи максимум 16 километри на час. Возачот може да го контролира движењето и брзината на Ryno, така што доколку сака забрзување се потпира напред, а потпирајќи се наназад се намалува брзината на движењето.

ryno 3