Саем на градежништво и саем за недвижности RealExpo

3

skopski saem

Од трети до седми март оваа година на Скопски саем ќе се одржат Саем на градежништво 2015 и на недвижности RealExpo.

Саемот за градежништво ќе се одржи по 12-ти пат, додека Саемот за недвижности се одржи по петти пат.

Свеченото отворање на Саемот за градежништво е предвиден за трети март (вторник) од 11 часот во Метрополис Арената на Скопски саем.