Samsung: Подарувањето е подарок што треба да се сподели

5

samsung-reklama

Фото: Youtube

Најновата реклама на Samsung, во духот на новогодишните празници, го слави универзалниот дух на заедништвото за време на празниците.

Пораката е дека од каде и да доаѓате, подарувањето е она што нè обединува сите.