Шпаркасе банка објави јавен повик за учество во проектот Практиканство 3.5

4

Шпаркасе Банка објави јавен повик за учество во проектот Практиканство 3.5 со што се овозможува стекнување практично знаење и вештини на млади лица во времетраење од 6 месеци.

Проектот е во соработка со Агенцијата за вработување и е наменет за дипломирани економисти, правници и ИТ инженери, кои не се постари од 34 години и се без работно искуство.

Повеќе детали за условите и начините на аплицирање ќе најдете на следниов линк.