Шпаркасе со банкомат кој го заменува шалтерот

9

sparkase Банкомат кој ќе ги нуди сите услуги како и на шалтер во банката е пуштен во функција во новата експозитура на Шпаркасе Банка во центарот на Скопје, во близина на Плоштадот Македонија.
Од Банката најавуваат дека согласно стратегијата за развој на Банката во наредните три години постепено ќе ги замени постоечките банкомати со новиот тип банкомати.