Што најмногу се читаше на Бизнис Инфо?

11

Фото: Pixabay

Додека се подготвуваме достоинствено да ја испратиме оваа година, “фрламе“ поглед наназад за да видиме што е сработено. Во време на огромен број медиуми, вистински предизвик е да се обезбеди навремено, непристрасно и објективно информирање. Нашата цел како тим на Бизнис Инфо беше да ви понудиме концизни, јасни, информативни и едукативни содржини, а тоа ќе биде заложба и годината што е пред нас.

Меѓу оние текстови кои привлекоа најголемо внимание беа:

Десет професии што технологијата не може да ги замени

Фото: ЦЕЕД Хаб Скопје на нова локација

Како да бидам сигурен дека моето дете е безбедно на интернет?

Dropbox: Од лоша навика до милијарди на сметкa

Највисоките плати во регионов се во Словенија, најниските во Македонија

На крајот Ви посакуваме безгрижна, успешна, плодна и среќна Нова година што ќе ја паметите само по убави работи.