Што се случува кога ќе се “измешаат“ Adidas и Prada?

12

Германскиот спортски гигант, Adidas и италијанскиот луксузен бренд, Prada работат на заеднички проект под името Adidas Superstar.

Белите кожни патики ќе ги имаат логоата на двата бренда, а во колекцијата од само 700 парчиња, има и елегантна бела чанта во стилот на Prada.

Патиките и чантата ќе бидат достапни за продажба од четврти јануари следната година.

Фото: Adidas