Скопскиот аква парк се отвора во недела

24

Скопскиот аква парк свечено ќе биде отворен во недела, информираат од СЦ Борис Трајковски.

За посетителите на располагање се 10 тобогани, светски познатиот мултислајд, турбо-ленс и бумеранг-тобогани, како и спејс-боул тобоган со ноќни ефекти.

Влезниците за аквапаркот ќе чинат 300 денари, а децата до четири години ќе можат бесплатно да уживаат во активностите.