Следниот понеделник неработен за сите жители на земјава

6

Осми декември (недела), односно деветти декември (понеделник), Св. Климент Охридски, е неработен ден за сите граѓани на Македонија.

Ова го соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика, согласно Законот за празници.

Фото: Pixabay