Свислион започна нов инвестициски циклус во Агроплод

4

agroplod-500x272 Компанијата Свислион започна нов инвестициски циклус во Агроплод и регионот, со отворање нов маркет во Ресен.
Целта на компанијата е да отвори маркети од овој тип во поголемите градови во Македонија. За таа цел, Свислион ги повикува и останатите акционери во компанијата по принципот на реципроцитет да инвестираат во компанијата во согласност со својот акционерски удел.