ТД Кадис одбележува 30 години успешна работа

17

Како една од првите приватни фирми во Македонија, основана од семејството Каленикови, ТД Кадис денес одбележува 30 години успешна работа во бизнисот со продажба и сервисирање на автомобили.

“Горди на постигнатите успеси, општествено одговорни и хуманитарно посветени продолжуваме и понатаму по истиот пат со надеж дека наскоро ќе имаме можност и да наздравиме заедно за значајниот јубилеј“, велат од Кадис.

“Останете безбедни и  грижете се за вашето здравје“, додаваат од Кадис.