Tip of the week на чекор од локален да стане глобален бренд

2

tip-of-the-week-facebook

Фото: Facebook

Локалниот бренд Tip of the week станува сè поблизу до целта да стане глобален.

“Доколку сакате да изненадите ваш соработник и пријател од странство со уникатен подарок, може да изберете некој од понудените пакети во зависност од вашиот влог: дигитално изданија на книгата, печатено изданија, интерактивни картички и многу други изненадувања, на следниот линк“, порачува тимот на Tip of the week.

Кампањата трае уште 16 дена и останува да се соберат уште околу 4.500 долари пред одобрување на проектот и издавање на англиското издание.