Видео: Фрижидер за пиво кој оди по вас

192

Компанијата Heineken претстави автономен ладилник за пиво (Beer Outdoor Transporter или BOT) и во него може да собере до 12 лименки пиво.

Овој мал фрижидер е сличен по дизајнот на роботот WALL-E од истоимениот цртан филм. Најдоброто нешто е што тоа ве следи по стапките каде и да одите.

BOT ќе биде достапен во ограничено издание.

Фото: heinekenbot.com