Visa: Сè што сакаат за Божик сте вие

8

Visa ја претстави божикната реклама, што ја направи маркетинг агенцијата Saatchi & Saatchi, во којашто главни ликови се сопственици на продавници.

Месар, пекар, продавачка во книжарница, цвеќарка… ја пеат култната All I want for Christmas од Мараја Кери, повикувајќи ги сограѓаните да ги посетат нивните продавници.