Запуштени луксузни имоти на милијардери

4

Богатите луѓе не треба да се грижат за своите имоти, бидејќи имаат ангажирано персонал што е задолжен за тоа. Но, во најлуксузната улица во Лондон има многу запуштени скапи имоти. Милионерите не се грижат што нивните куќи се распаѓаат, бидејќи цената на имотот им расте. Погледнете во каква состојба се наоѓаат сега.

9

8

7

6

5

4

2