10 луксузни производи кои никогаш нема да излезат од мода

6

Модата се менува постојано, но некои работи се вечни. Поло маиците, костимите на Шанел – тоа е облеката која секогаш ќе се носи и ќе биде елегантна. Видете 10 луксузни производи од модната индустрија, кои не се подложни на времето:

10. Поло блузите на Lacoste

m10

9. Фустаните со цвеќе на Lilly Pulitzer

m9(16)

8. Женски бели кошули на Anne Fontaine

m8(16)

7. Фустаните на Diane Von Furstenberg

m7(17)

6. Џемпери од кашмир

m6(19)

5. Sonia Rykiel џемпери

5

4. Тесните фустани на Herve Leger

m3(30)

3. Мантилите Burberry

3

2. Костимите на Chanel

m2(33)

1. Бундите

1