Аплицирај за кредит преку Viber порака

1882

ФД Монимакс Финансиско како современа компанија со високи професионални стандарди постојано нуди иновативни, брзи и едноставни решенија за задоволување на финансиските потреби на своите клиенти.

Од неодамна, клиентите на ФД Монимакс Финансиско и корисниците на Viber, можат да аплицираат за кредит брзо и лесно, преку Viber порака. За таа цел, финансиското друштво го имплементира кредитниот асистент Макси – роботче кое ја користи Viber платформата и е секогаш спремно да ви помогне да аплицирате за кредит или да одговори на сите ваши прашања.

ФД Монимакс Финансиско нуди поволни услови за кредитирање, без скриени трошоци. Нивната понуда опфаќа кредити со износи од 10.000 денари до 50.000 денари, со рок на отплата од 9 до 15 месеци.

Кликнете ТУКА и уште веднаш започнете разговор со роботчето Макси за да аплицирате за кредит или да се информирате подетално за условите и продуктите кои ги нуди ова финансиско друштво.

ФД Монимакс Финансиско се стреми постојано да нуди квалитетни и ефикасни услуги, концентрирајќи се на испорака на директен, сигурен и брз извор на финансии.

Обратете им се со доверба бидејќи им помогнале на многумина, можат и Вам!