Апликацијата МојДДВ сега достапна и за корисниците на iPhone

8

Апликацијата МојДДВ сега е достапна и за корисниците на iOS оперативниот систем, информираат од Управата за јавни приходи (УЈП).

Апликацијата може да се преземе и од Аpp store како и од следниот линк https://apps.apple.com/us/app/moj-ddv-ujp/id1472553785.

Доколку не сте регистрирани на системот е-Персонален данок, регистрирајте се. Вашата е-пошта и лозинка ќе ги користите како најава во апликацијата Мој ДДВ.