Договори со задруги за набавка на земјоделска механизација

25

Во просториите на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, денеска, ќе бидат потпишани договорите со земјоделските задруги кои преку Програмата за рурален развој добија финансиска поддршка за набавка на земјоделска механизација.

На потпошувањето на договорите ќе присуствува министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Михаил Цветков.