Facebook реклама – споделете важен момент од животот со вашите пријатели

4

fb

Агенцијата Wieden & Kennedy направи емотивна реклама за Facebook за пазарот на САД и Велика Британија, за еден многу важен момент од секојдневниот живот кој некој го споделил со пријателите.

“Луѓето прават неверојатни работи на Facebook, а ова е само еден мал напор да одбележиме некои од нив”, велат од компанијата.