Халкбанк со промена на работното време

16

halkbank

Халкбанк од овој месец изврши промена на работното време на своите филијали. Новото работно време ќе биде од 8:30 до 16:30 часот секој работен ден и од 9 до 13 часот ќе бидат отворени филијалите што работат во сабота.

Експозитурата Рамстор продолжува со работа секој ден (од понеделник до недела) од 10 до 22 часот.

Листа на филијали кои ќе работат во сабота:

Во Скопје: Централна Филијала, Аеродром, Карпош, Кисела Вода и Чаир.

Во останатите градови: Тетово, Гостивар, Струга, Охрид, Битола, Прилеп, Струмица и Куманово.