Honda на температура од -30 до +80

24

honda

Новата реклама за Honda Civic на агенцијата Wieden + Kennedy Лондон е жешка. И ладна. Компанијата го тестираше автомобилот на температури од -30 до +80 за да покаже дека со новата Honda Civic сте безбедни и во екстремни услови.