Како се станува инфлуенсер на 80 години

82

Како се развиваат социјалните медиуми, така на сцена настапуваат и инфлуенсерите. Доказ дека не мора да биде некој млад за да биде влијателен на социјалните мрежи, доказ е брачна двојка од Тајван.

Се работи за Чанг Ван Ју у Хсу Шо Ер од Тајван, кои позираат со облека што е заборавена во пералница за алишта и фотографиите ги објавуваат на Instagram.

Поголемиот дел од нечистата облека што се пере во пералната си се “враќа“ кај сопствениците, но дел останува “заборавена“.

Токму тие заборавени парчиња облека ѝ е инспирација на 84-годишната двојка, а зад фотоапаратот стои нивниот 31-годишен внук, кој е и нивен стилист, пренесува New York Times.

Фото: Instagram