Кога рекламата е поставена на вистинското место

4

Добра позиција и добра реклама е добитна комбинација. Во продолжение погледнете неколку креативни реклами поставени на вистинското место.

Реклама за фризерски салон

1

Реклама за продукт на Нивеа против целулит

2

Реклама за вегетаријанска храна Tibits

8

Реклама за продавница за органска храна

3

Реклама за органски чај Bigelow

4

Реклама во корејско метро

5

Colgate – Не заборавајте да ги измиете забите

5

Реклама за пивото Tyskie

6

Немојте да пиете и да возите

7

Реклама против загадување на воздухот

10

Реклама за средство за чистење на стакло

9