Луксузни бунгалови над вода

11

Кога ќе го слушаме зборот бунгалов не замислуваме ништо луксузно, туку скормна градба за евтин одмор. Меѓутоа, тоа не е така на Малдиви, Сејшели и други рајски катчиња во светот, кои нудат луксузни бунгалови над водата. Видете ги најлуксузните пет летувалишта со бунгалови директно над водата на океанот:

Four Seasons Resort Bora Bora, Бора Бора – 1.300 долари/вечер

8

Rosewood Mayakoba, Ривиера Мај, Мексико – 1.200 долари/вечер

7

Hotel Palafitte, Нојшател, Швајцарија – 1.250 долари/вечер

6

Pangkor Laut Resort, Малезија – 1.100 долари/вечер

5

InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, Бора Бора – 900 долари/вечер

4