Минијатурни чистачи на улици

6

rushes

Минијатурни булдожер, подморница, камион ги чистат отпадоците од улиците. Лондонскиот компјутерски графички тим на Rushes, компанија која работи проекти за брендови како Mercedes-Benz, Red Stripe и McDonald’s, направи одлична анимација за подигање на свеста за чување на околината.