МојДДВ #МојаНаграда: Извлечени 15 – те добитници на 20.000 денари

280

Вчера се одржа деветтото месечно извлекување на 15 награди од 20.000 денари од наградната игра МојДДВ#МојаНаграда.

На главното извлекување на 19 декември, пак, ќе се доделат 1.000.000 денари, наместо иницијално предвидените 3.000.000 денари.

Ова се добитниците:

 1. Ивана Митрески – Неготино
 2. Весна Стаменковска Митковска – Скопје
 3. Станко Јовановски – Македонска Каменица
 4. Татјана Гнип Катароска – Прилеп
 5. Ѓоре Гиновски – Охрид
 6. Габрјела Николиќ – Скопје
 7. Нели Нелковска – Ресен
 8. Неџмије Алиу – Тетово
 9. Татјана Руневска Ѓоргиевска – Скопје
 10. Сања Станишковска – Куманово
 11. Александра Смилевска – Скопје
 12. Игор Цветковски – Скопје
 13. Марко Наумовски – Скопје
 14. Елена Катранова – Велес
 15. Ивана Митковска – Теовска – Скопје