Наградна игра од Шпаркасе Банка во соработка со Mastercard

0
0

Шпаркасе Банка Македонија ја започна новата наградна игра Лето во Барселона со Mastercard® Debit, наменета за сите нови или постојни корисници на Пакетот за млади или кој било од S, М, L и Премиум пакетите за физички лица, со вклучена Mastercard Debit бесконтактна дебитна картичка, издадена од банката.

Сите физички лица на возраст од 18 – 28 години можат да освојат едно од 3-те патувања за двајца во Барселона, Шпанија, со платен авионски превоз, хотелско сместување за 4 ноќевања и џепарлак од 100 евра на Mastecard Debit картичката на добитникот.

Официјалното извлекување на добитниците на наградите ќе се изврши на 7.8.2019 година во просториите на банката во Скопје.

Повеќе информации тука.