Најлуксузните хотели во Монако

6

Монако е држава со висок животен стандард и постојана адреса на живеење на многу милионери. Градот-држава е и позната луксузна туристичка дестинација. Видете кои се најлуксузните хотели во Монако:

5. Le Meridien Beach Plaza: 377 долари/вечер

m5(28)

4. Chateau Eza: 460 долари/вечер

m4(29)

3. Hotel Metropole: 437 долари/вечер

m3(29)

2. Hotel Hermitage: 485 долари/вечер

m2(32)

1. Hotel de Paris: 517 долари/вечер

m1(33)