Најлуксузните летувалишта во Азија

5

Кога се зборува за луксузни летувалишта, повеќето луѓе си замислуваат места во Европа, САД или Мексико. И Азија може да понуди луксуз што ќе ве воодушеви. Видете 5 од најдобрите и најскапите летувалишта на азискиот континент:

5. Soneva Kiri, Кох Коод, Тајланд – 1.350 долари/вечер

r5(21)

4. Pangulasian Island Resort, Ел Нидо, Филипините – 1.500 долари/вечер

r4(21)

3. Conrad Maldives Rangali Island, Малдивите – 1.600 долари/вечер

r3(21)

2. Akatsuki Resort, Кох Самуи, Тајланд – 1.800 долари/вечер

r2(24)

1. Four Seasons Tented Camp, Чанг Раи, Тајланд – 3.000 долари/вечер

r1(21)