Најскапите џакузи

6

Што е попријатно од тоа после долгиот работен ден да се опуштите во џакузи? Повеќето луксузни домови имаат барем по едно џакузи. Во Англија 20% од домовите имаат џакузи. За љубителите на луксузот, нудиме рејтинг листа на 10-те најскапи џакузи во светот:

10. Hera 2 Seater: 3.300 долари

h10(24)

9. Zeus Hot Tub: 4.300 долари

h9(21)

8. Escape Spa Hot Tub: 6.800 долари

h8(22)

7. Royal A909 Whirlpool Bathtub: 12.000 долари

h7(25)

6. Jacuzzi J – 480: 14.000 долари

h6(29)

5. Hot Tug: 21.000 долари

h5(30)

4. Platinum Spa’s Big Chief Jacuzzi: 25.000 долари

h4(37)

3. Jacuzzi J 470: 27.000 долари

h3(35)

2. Luxema 8000: 26.000 долари

h2(40)

1. Cal Spas Galaxy GX49 Entertainment Spa: 29.000 долари

h1(39)