Нико Розберг “врти круг“ со Римац

31

Поранешниот возач на Формула 1, Германецот Нико Розберг со гордост на својот YouTube канал сподели видео од тестирањето на прототипот на C-two на Мате Римац.

Розберг е прва личност која го тестира тој електричен автомобил и тоа покрај хрватското крајбрежје.

“Нико имаш чест да биде прв кој ќе го тестира овој прототип“, рекол Римац, на што Германецот му одговорил “Честа ми припадна на мене“.

Фото: YouTube screenshot