Никој не сака да ја купи “Куќата на Флинтстонови”

11

3

Веќе цела година, во Сан Франциско се продава уникатна куќа позната како Куќата на Флинтстонови, пишува Business Insider. Првично беше понудена за 4,2 милиони долари, а сега се продава за 3,195 милиони долари.

Куќата има три спални соби, две бањи и две гаражи. До сега сменила неколку сопственици. Направена е во 1976 година и била целосно бела. Реновирана е во 1980-тите, а во 2000-тата, новите сопственици коишто ја купиле во 1996 година за 800.000 долари, ја офарбале портокалово и виолетово.

Фото: Alain Pinel Realtors

2

5

4

6