Никол Кидман во реклама за Jimmy Choo

3

jimmy-choo-nicole-kidman

Веќе стана пракса наместо манекенки, да се земаат познати личности во рекламите за модни брендови. Во оваа реклама, чевлите Jimmy Choo ги носи актерката Никол Кидман.